Prodej rodinného domu 151 m², Loučná nad Desnou

8 190 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Praha, Karmelitská 379/18

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

MÁTE STRACH Z VYSOKÝCH SPLÁTEK HYPOTÉKY? Máme řešení, využijte naši akci ,, Dotovaná hypotéka", kdy Vám po dobu 3 let garantujeme úrok 2,99 % a zbytek splátky budeme platit za Vás.

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v atraktivní lokalitě Jeseníků, která je vyhledávanou destinací pro rekreaci i investování.

Skvělá příležitost koupit si rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami (apartmány) o velikosti 3+kk a 4+kk se samostatnými vstupy a s vlastní zahradou.

• Byt o výměře 72,3 m2 v 1.NP, dispoziční řešení: vstupní chodba, dva neprůchozí pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem na míru a vestavěnými spotřebiči, samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem.
• Byt o výměře 78,4 m2 v podkroví, dispoziční řešení: chodba, vybavená kuchyně kuchyňskou linkou na míru včetně spotřebičů, 4 neprůchozí pokoje, koupelna s WC

V domě se také nachází prostorný sklep.

Rodinný dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která mu dodala nový moderní vzhled a zároveň zajistí, že vy to budete mít v budoucnu bez dalších investic do oprav.

V okolí je skvělé využití během letních i zimních měsíců – lyžařské areály, cyklostezky, turistické trasy i jedinečná přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně. V nedalekých Velký Losinách můžete navštívit papírny Velké Losiny či zámek. Historický zámek, který stojí za prohlídku je i přímo v Loučné nad Desnou.

V obci je veškerá občanská vybavenost - obchod, restaurace, základní a mateřská škola, lékař, lékárna, knihovna, pošta. Skvělá dopravní dostupnost do Šumperka a Jeseníku.

Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 893
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 389 m²
Plocha užitná 151 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Praha, Karmelitská 379/18

Zobrazit kompletní nabídku RK

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist